Известие

Collapse
No announcement yet.

Вода при филтъра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вода при филтъра

Значи вчера си взех филтър за климатика и един познат ще ми го сменя. Вади там стария както си е с касетката и филтъра в долния край мокър. И ми вика, Алекс, тук има вода в леглото му. Викам сакън недей отишло ми е парното. Да ама се оказа вода - нито е мазно нито има мирис за вкус не знам . Та от къде тая вода там ми е запитването при положение, че филтъра отгоре се захваща с 4 болта? Става въпрос за 166 -та. А да и сигурно от това ми се получава едно съвсем леко запотяване на предния прозорец, но от средата на горе, т.е. надолу към духалките е бистър прозореца като сълза.
    Алфа Ромео 166 ,Брера

Темата е необятна и то точно за водата.Ако искаш ползвай търсачката писали сме доста.Ако не ти се занимава да търсиш и четеш чисти дренажа.
    Ощо взето поредната недомислица.Пусни си чистачките отвори капака поливай с вода и гледай къде отива.Същото е само ако поливаш без да пускаш чистачките.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Къде е тоя дренаж и как да го чистя?
      Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

Махаш пластмасовия капак под чистачките, там долу трябва да има два отвора за изтичане на водата.

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 20:41.

Comment

Колега Гайдаров,то няма лошо възможно е колежката да се справя по добре с ремонта на 166-та даже от някой от нас,не че я познавам просто теория.

Comment

...

Comment

Леле...гледай ги как ме одумват само
                Бе много ясно, че няма да отпушвам дупките аз пък и аз не мога да стигна до там да видя к`во има вътре, а и за ноктопластика не съм дала малко пари така, че....
                Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

...

Comment

А с какво да ги чисти да бърка с нещо вътре ли или да сипе нещо там?
                    Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

...
                      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 20:42.

Comment

Доообре
                        Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                          Кажи му какъв е проблема, и той ако е мъж на място, сам знае какво да прави - какво да сипе, бърка, чисти и т.н.
                          Той само като види мокрия филтър трябва сам да се сети да види за кал и боклуци под листо-отражателя , а не тя да пита във форума ...
                          Сега масово мъжете знаят магазините с модни дрешки , но не и как да си отворят предния капак.
                          Дано следващата тема да не е : "търся пластмасата под чистачките , че моята се счупи ... сама "
                          ...

Comment

...
                            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 20:42.

Comment

Working...
                            X